Op zoek naar een huurwoning?


Bent u op zoek naar een appartement, studio of ander type huurwoning in de regio ’s-Hertogenbosch? Schrijf u dan meteen in middels het inschrijfformulier. Indien wij u een geschikt object kunnen voorstellen dan nemen wij contact met u op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Mocht u zelf tussen het woningaanbod een object aantreffen wat u aanspreekt, dan kunt u dit eveneens aan ons kenbaar maken. Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u het oogje  naast het betreffende object aanklikken of u kunt gebruik maken van het contactformulier. Maar natuurlijk kunt u ons ook een e-mailbericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Graag nemen wij dan met u de mogelijkheden door.

  Inschrijfprocedure

U kunt zich vrijblijvend inschrijven bij HertogWonen via onze website (zie “inschrijven”). Het is van belang dat u zichzelf zo duidelijk en volledig mogelijk presenteert middels het inschrijfformulier. Hoe vollediger uw informatie, hoe beter en sneller wij kunnen schakelen. In veel gevallen dient u, om voor de beschikbare objecten in aanmerking te komen, een (vaste) aanstelling te hebben. Een recente salarisstrook of arbeidsovereenkomst zal dan ook overlegd moeten kunnen worden. Zolang wij geen woning voor u hebben gevonden brengen wij u geen kosten in rekening voor uw inschrijving. Vindt u wel uw woning via ons en komt er een huurovereenkomst tot stand dan worden de kosten verwerkt in onze registratie- en advieskosten (zie ook hieronder "kosten").


  Bezichtigingen

Informatie en foto's van onze objecten kunt u vrijblijvend inzien via ons woningaanbod op deze website, inschrijven is hiervoor niet noodzakelijk. Indien u echter met ons een object wenst te gaan bezichtigen dienen wij wel over uw inschrijving te beschikken. Zo kunnen wij vooraf en in overleg met u bepalen of de woning geschikt voor u zal zijn (mogelijk zijn er zelfs betere alternatieven) maar ook of u voldoet aan de voorwaarden die de verhuurder stelt. Bezichtigen kan bij HertogWonen bij voorkeur overdag (tussen 09.00 en 17.00 uur) maar ook op maandagavond (tot 19.00 uur) of op zaterdagochtend. 

  Actueel woningaanbod

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt zodat wij u altijd een up-to-date woningaanbod kunnen presenteren. De objecten met de vermelding "verhuurd" zijn onder voorbehoud verhuurd. Zodra de verhuur definitief is vervalt de woning uit ons aanbod. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

  Kosten

Wanneer u via ons woonruimte vindt en accepteert die op onze website wordt aangeboden, dan betaalt u geen bemiddelingskosten*. Wel brengen wij u dan een vast bedrag van € 295,00 aan registratie- en advieskosten in rekening (voor o.a. de verwerking van uw gegevens, inschrijving, de begeleiding en advisering bij huur en contract, bijdrage in de kantoorkosten etc). Indien u ons inschakelt om voor u op zoek te gaan naar woonruimte en wij hierin slagen bij een aanbieder (verhuurder) die niet bij HertogWonen in beheer is (dus ook niet op onze website gepresenteerd wordt) dan brengen wij u een aanhuurcourtage in rekening die gelijk is aan één maand huur excl. btw. In dit geval behartigen wij uw belangen als huurder waarbij we actief aanbieders van woonruimte benaderen en hier specifieke acties voor uitzetten, hierbij rekening houdend met uw wensenpakket. Wij zullen aan u communiceren wat in uw situatie van toepassing is zodat daar achteraf geen onduidelijkheid over zal bestaan.

  Na de sleuteloverdracht

Het hele traject, vanaf inschrijving tot de sleuteloverdracht, zal door ons op deskundige wijze worden begeleid. Afhankelijk van wat wenselijk is zullen wij bij de sleuteloverdracht aanwezig zijn. Onze dienstverlening stopt echter bij de sleuteloverdracht. Vanaf dat moment hebben huurder en verhuurder samen een overeenkomst en zullen zij rechtstreeks contact met elkaar onderhouden over de betreffende woning. Vanzelfsprekend mag u ons contacten indien er u er niet met de verhuurder uit komt en zoeken we samen naar een oplossing.

* Bemiddelingskosten: De term "bemiddelingskosten" is de afgelopen jaren vaak negatief in het nieuws gekomen en heeft tot veel onduidelijkheid geleid. Naar aanleiding van een uitspraak van de Hoge Raad eind 2015 is het niet meer toegestaan om bemiddelingskosten in rekening te brengen aan huurders, wanneer de huurder een huurwoning zelf op internet heeft gevonden. Voor het aanbod wat u kunt vinden op onze website, bent u dan ook geen bemiddelingskosten verschuldigd. Heeft u ons opdracht gegeven om voor u op zoek te gaan naar een huurwoning buiten ons netwerk van aanbieders? Dan zijn wij gerechtigd om “bemiddelingskosten” in rekening te brengen. We hebben dan namelijk alleen werkzaamheden voor u verricht en hebben daarbij alleen uw belangen als huurder behartigd. Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit onderwerp? Bel of mail ons gerust.

  Vragen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073-6314856 tijdens kantooruren, of stuur ons een e-mail via info@hertogwonen.nl. Kijk voor onze openingstijden bij "contact"

versie: 1 september 2018