Op zoek naar een huurwoning?

Bent u op zoek naar een appartement, studio of ander type huurwoning in de regio ’s-Hertogenbosch? Dan kunt u bij ons woningaanbod zien wat er momenteel beschikbaar is. Mocht u tussen ons woningaanbod een object aantreffen wat u aanspreekt, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken. Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u het oogje naast het betreffende object aanklikken of u kunt gebruik maken van het contactformulier. Maar natuurlijk kunt u ons ook een
e-mailbericht sturen. Omdat er een sterk toenemende vraag is naar huurwoningen verzoeken wij u uw vragen en interesse voor een woning bij voorkeur niet telefonisch kenbaar te maken maar slechts per e-mail of via onze website. Mochten wij mogelijkheden voor u zien, dan nemen wij zeker contact met u op. Verneemt u niets van ons dan kunnen wij u niet van dienst zijn.

  Inschrijfprocedure

U kunt zich via onze website vrijblijvend inschrijven bij HertogWonen (zie “inschrijven”). Het is van belang dat u zichzelf zo duidelijk en volledig mogelijk presenteert middels het inschrijfformulier. Hoe vollediger uw informatie, hoe beter en sneller wij kunnen schakelen. In veel gevallen dient u, om voor de beschikbare objecten in aanmerking te komen, een (vaste) aanstelling te hebben. Een recente salarisstrook of arbeidsovereenkomst zal dan ook aan de verhuurder overlegd moeten kunnen worden.

  Bezichtigingen

Informatie en foto's van onze objecten kunt u vrijblijvend inzien bij ons woningaanbod op deze website, inschrijven is hiervoor niet noodzakelijk. Indien u echter met ons een object wenst te gaan bezichtigen dienen wij wel over uw inschrijving te beschikken. Zo kunnen wij vooraf en in overleg met u bepalen of de woning geschikt voor u zal zijn (mogelijk zijn er betere alternatieven) maar ook of u voldoet aan de voorwaarden die de verhuurder stelt. Bezichtigen kan bij HertogWonen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

  Actueel woningaanbod

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt zodat wij u altijd een up-to-date woningaanbod kunnen presenteren. De objecten met de vermelding "verhuurd" zijn onder voorbehoud verhuurd. Zodra de verhuur definitief is vervalt de woning uit ons aanbod. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

  Kosten

Afhankelijk van de situatie kunnen er kosten verbonden zijn aan onze dienstverlening. Wij rekenen geen kosten zolang u de woning tussen ons aanbod aantreft. Mochten er wel kosten worden berekend dan stellen wij u hier altijd van op de hoogte.

  Na de sleuteloverdracht

Het hele traject, van inschrijving tot de sleuteloverdracht, zal door ons op deskundige wijze worden begeleid. Afhankelijk van wat de verhuurder wenselijk vindt zullen wij bij de sleuteloverdracht aanwezig zijn. Onze dienstverlening stopt echter bij de sleuteloverdracht. Vanaf dat moment hebben huurder en verhuurder samen een overeenkomst en zullen zij rechtstreeks contact met elkaar onderhouden over de betreffende woning. Uitzondering hierop is als wij het beheer verzorgen voor uw verhuurder. Dan blijft u contact met ons houden.

  Vragen?

Stuur ons bij voorkeur een e-mail via info@hertogwonen.nl of, in geval van vragen die absoluut niet kunnen wachten, kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen via  telefoonnummer 073-6314856. Onze openingstijden vindt u onder het kopje "contact".

versie: 1 januari 2021